De
  praktijk

Welkom bij orthodontiepraktijk Axel Kamoen

Ik volgde gedurende 5 jaar de studies tandheelkunde aan de Universiteit Gent en specialiseerde me de daaropvolgende 4 jaar tot tandarts-specialist in de orthodontie. In 1996 startte ik met mijn eigen orthodontiepraktijk, eerst in Deurne maar ondertussen zijn we al enkele jaren in onze aangename praktijk in Malle aan het werk. Persoonlijke aanpak en begeleiding vind ik heel belangrijk.

Uiteraard sta ik er niet alleen voor. Ik kan beroep doen op een geweldig team van assistenten die alles mee in goede banen leiden. Ze maken afspraken, ontvangen jou en bereiden je voor op de behandeling. 
Daardoor kan ik me concentreren op wat belangrijk is: door de juiste behandeling een mooi verzorgd en goed passend gebit bekomen.


Ik heb sinds 1996 al heel wat patiënten in mijn behandelstoel gehad. Dankzij die ervaring en expertise weten ik en mijn team hoe belangrijk het is om jou gerust te stellen. Dat doen we door op een duidelijke en verstaanbare manier alles uit te leggen. En zo krijgt iedere patiënt de nodige aandacht van ons.

Ik en mijn team hopen je binnenkort dan ook welkom te heten in mijn praktijk.

Axel Kamoen – tandartsspecialist in de orthodontie
Een afspraak maken voor een eerste consultatie?